8 Mart 2015 Pazar

TOPSPY

TOPSPY

Topspy cep telefonu dinleme ve izleme yazılımı son dönemlerin piyasaya sürülmüş en güçlü yazımların başını çekmektedir. Şu zamana kadar tanınan diğer popüler yazılımlara karşı daha güçlü bir alt yapı ve teknik özellik seviyesine gelmiş olan Topsy Android ve iPhone cep telefonlarıyla birebir uyum sağlayan aynı anda hem yükleme işleminin basitliği ve kullanım açısından kolaylığı da diğer programlarla karşılaştığında onlarla kapışabilen bir yazılımla karşılaşıyoruz.

Topspy cep telefonu programının şimdilik 3 temel sürümü mevcuttur bunları saymak gerekirse Lite, Pro ve Pro Plus sürümleridir. Öncelikle tam sürüm olarak da bahsedebileceğimiz Pro Plus sürümü  çok fazla özelliklerle donatılmıştır. Bu sayede izlenecek telefondaki istenilen bütün verileri elde etmek bu programla mümkün olmaktadır.

Bu bahsi geçen programda aynı Mspy, Spybubble Pro, Highster Mobile Spy ve diğer listedeki casus yazılımlarında bulunan ortak gizlilik prensibine göre faaliyet göstermekte ve yüklenildikleri telefonda çalıştığıyla alakalı herhangi bir iz bırakmamakta ve böylece telefon kullanıcısı tarafından dikkat çekip farkedilmemektedir. Topsy programına ait tanıtım videosunu, android ve iPhone markalı cep telefonlarına ne şekilde yüklendiklerine ait örnek yükleme videolarının aşağıdan izleyebilirsiniz.(Dikkat! Videolar ingilizcedir.) Artı olarak aşağıda bulunan Topspy resmi olan sitesi linkinden de online demosuna da ulaşabilirsiniz.

Güncel Bilgi: Şuan TOPSPY Satışı Yok.

0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More