8 Mart 2015 Pazar

MOBİLE SPY

MOBİLE SPY

Mobile Spy Telefon Dinleme Programı: En kaliteli ve en iyi teknik alt yapıya sahip olan cep telefonu dinleme ve takip yazılımlarından olan Mobile Spy bir casus programıdır. Spy programının özellikleri epeyce geniş bir spektrumdadır, en mühim ve en son eklenen özellik olarakta “Live Control Pannel” özelliğiyle karşımıza çıkmaktır. Bu özellik sayesinde kullanıcı hedef cep telefonunun ekran görüntüsünü naklen görebilmekte, cep telefonunun kamerasından anlık görüntüler çekebilmekte  ve bir nevi telefonu uzaktan anında kontrol edebilmektedir.

Mobile Spy yazılımının iyi özelliklere sahip olsada programın diğer rakip  cep telefonu casus yazılımlarına kıyasla en büyük eksi yönü ortam seslerini kaydedebilme özelliğine rağmen telefonla yapılan görüşmelerini kayıt altına alma özelliğinin olmayışıdır. Telefonla yapılan görüşmeleri kaydetme özelliğini de yakın bir tarihte programa eklemeleri tüm kullanıcılarca merakla beklenmektedir. Buyüzden şayet kullanacağınız cihaz casus programı konuşulanları da kayut altına almasını ve konuşmaları naklen dinlemek istiyorsanız mobile phone spey yerine Spybubble Pro programı, Mspy programı veya highster mobile spy programı daha güzel bir seçenek olacaktır.

Mobile spy programı aynı mspy, spybubble pro, highster mobile spy ve başka birçok programda olduğu gibi iPhone, Android, Symbian, Blackberry ve Windows işletim sistemi olan cep telefonlarında rahatca kullanılabilir. Mobile Spy programının bütün özelliklerini görmek ve fiyatı gibi onla alakalı ayrıntılı bilgiye vakıf olmak isterseniz şayet hemen aşağıda gördüğünüz yardımcı linkler vasıtasıyla ilgili mobile spy resmi sitesine ulaşabilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More