8 Mart 2015 Pazar

PHONESHERIFF

PHONESHERIFF

PhoneSheriff casus programı öncelikle anne-babaların çocuklarının telefon güvenliklerini kontrol edebilmeleri için tasarlanmış özellikleri bakımından gelişmiş bir uzaktan dinleme,takip etme ve kontrol etme programıdır. Ebeveynler Phonesheriff isimli bu kontrol programı aracılığıyla çocuklarının cep telefonlarını güvenli bir şekilde kullandıklarından endişe duymadan gönülleri rahat bir şekilde çocuklarının kullanmalarını istemedikleri bölümleri engelleyip devre dışı bırakabiliyorlar. 

Bu uygulamaya örnek teşkili olarak cep telefonunda konuşma yapmalarını istemedikleri numaralaru engelleyebilir internete girme aralıklarını kendileri belirleyebilir ve sayfalarıda kontrol edebilir. Buna ek olarak da internette çocuklarının aramalarını istemedikleri arama kelimlerini telefondan girişine, aranması konusunda engelleyebilirler. Bu saydığımız özellikler bu programın yaptığı şeylerden sadece birkaçını oluşturuyor. Saydığım özelliklere ek olarak konuşma kayıtları, sms kayıtları ve gps takide sayarsanız bu programın gerçek manada bir uzaktan takip ve kontrol programı olduğunu görürsünüz.

Phonesheriff programıyla alakalı daha fazla bilgi almak istiyorsanız şayet aşağıda bulunan programın resmi sitesinden hem ayrıntılı özelliklerine hem de demo sayfasına ulaşabilirsiniz. Ek olarak aşağıda kullanım ve kurulumu gösteren videolar da bulunmaktadır izlemeden geçmeyin derim çünkü phonesheriff programının kurulumu ve ayarları hakkında oldukça geniş ve anlaşılır bilgiler bulunmaktadır.


0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More