2 Mart 2015 Pazartesi

Mspy Telefon Kamerasından Gizli Görüntü Alma Özelliği



Mspy telefon dinleme programı her geçen gün özelliklerini yenilerini eklemekte ve kullanıcılarına sunduğu uzaktan telefon dinleme, izleme ve kontrol etme yetisini üst seviyelere taşımaktadır. İşte Mspy yazılımına son eklenen özelliklerden bazıları;

Telefon Kamerasından Gizli Görüntü Alma Özelliği; Remote Camera Activation veya Photo Spying diye adlandırılan bu özellik sayesinde telefon kullanıcısının telefon kilidini açıp kapattığı her an mspy programı otomatik olarak hiç bir uyarı vermeksizin hedef telefonun hem ön hemde arka kamerasından gizlice fotoğraf çeker ve bu fotoğrafı MSPY online hesabınıza gönderir.

Böylelikle telefonun o anda bulunduğu ortam hakkında kullanıcısına en doğru ve net bilgiyi verir. Bu gizli çekim sırasında telefonda herhangi bir flash yanması yada ışık yanması olmaz. Flash sesi gibi bir uyarıyı da vermez. Dolayısıyla telefon kullanıcısının bu durumu anlaması olası değildir.

Bu işlem gerçekleşirken telefonun kullanıcısı herhangi bir uyarı almaz. Telefonun sadece ön ve arka kamerası mevcut olan cep telefonlarında ise bu işlem telefonun mevcut kamerasıdan görüntü alır. Yani telefonun mevcut olan hem ön hemde arka kamerasından 2 ayrı görüntü alır. Örnek görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.






Bu özelliği mspy online demosunda görmek isterseniz eğer aşağıdaki linkten mspy online demosundan ulaşabilirsiniz.


MSpy güncel bilgilerin bulunduğu mSpy inceleme sitesinede bakmanızı öneririz: https://www.mspy.gen.tr/

0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More