8 Mart 2015 Pazar

Spymaster Pro Kurulumu Resimli

Spymaster Pro Kurulumu Resimli 

Spymaster Pro yazılımının hedef telefona kurulumu oldukça basittir ve bunu en kolay şekilde resimli olarak size aşağıda anlatacağız. Oldukça kolay 3 ana adım vardır.

1- İlk öncelikler Bilgisayarınızdan yapılacak işlem 1:

Spymaster Pro yazılımı resmi internet sitesinden satın alınır. ŞİMDİ SATIN AL

2- Bilgisayarınızdan yapılacak 2. İşlem:

Satın aldıktan en geç 5 dakika sonrasına kadar satın alırken belirttiğiniz e-posta adresinize spymaster pro'dan aşağıdaki gibi bir mail gelecek. E-mailler bazeN spam bölümüne gelebiliyor, spam kutusuna da bakmayı ihmal etmeyin.


Bilgisayarınızdan bu mailde bulunan Click Here yazan yere tıkladığınız zaman aşağıdaki gibi bir ekran açılacak ve bu açılan ekrandan hedef telefonun modelinin Android mi yoksa iPhone model mi olduğunu seçin. Telefonun IMEI numarasını girdikten sonra Register yazan yere basarak hedef telefonla programı ilişkilendirmiş olacaktırnız. ( IMEI numarası telefonlarda *#06# tuşlanarak öğrenilebilir) 


3- Yükleme yapılacak olan telefona yapılacak işlem: Yukarıda gösterdiğimiz Register işlemi bittikten sonra Spymaster Pro tarafından e-mail adresinize bir e-mail gelecektir. Bu sefer e-mail hesabınıza bilgisayar üzerinden değil, hedef telefon üzerinden giriş yaparak e-mail'de yer alan Calc_Pro.apk isimli dosyayı hedef telefondan açın ve telefona kurulumunu yapın. Kurulum işlemi çok kısa sürecektir. İşlem bu kadar basittir. Kurulumdan sonra artık Spymaster Pro hesabınıza bilgisayardan girerek gelen bilgilere ulaşabilirsiniz. İlk bilgilerin gelmesi 20-30 dakika arasında değişim gösterebilir.

Kurulum sonrasında Spymaster Pro hesabınıza resmi internet sitesinden girebilirsiniz. spymasterpro adresine girerek sitenin sağ üst köşesinde yer alan Login (Giriş) butonuna tıklayarak size verilen kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapınız.

Hedef telefondan e-mail adresinize giriş yaparak ikinci defa gelen e-mail'deki Calc_Pro.apk dosyasına tıkladığınızda kurulum bu şekilde olacaktır.

Resimli olarak buradan bakalabilirsiniz;


E-mail hesabınıza gelen e-mail'deki Calc_Pro.apk dosyasına tıklayarak yükleme işlemini başlatın.


Önünüze çıkan ekranda sorulan soruya yukarıdaki seçenek seçilerek cevap verilir.


Sonra Install butonuna basılır.


Yükleme devam eder.


Done seçeneğine basılarak kurulumun bitmesi sağlanır. Artık bu aşamalardan sonra bilgisayarınızdan Spymaster Pro resmi internet sitesine giderek ekrandaki görüntüde olduğu gibi giriş kısmından giriş (Login) yaparak hedef telefondan gelen verilere ulaşabilirsiniz. İlk verilerin hesabınıza ulaşması 30 dakika gibi bir zaman alabilir.


Login (giriş) yazan butona tıkladıktan sonra aşağıdaki sayfa karşınıza çıkacaktır. Açılan sayfaya Spymaster Pro kullanıcı adınız ve şiferenizi girerek Spymaster Pro hesabınıza ulaşabilirsiniz.




0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More