8 Mart 2015 Pazar

Spyera Gizli SMS Komutları

Spyera Gizli SMS Komutları

Spyera casus yazılımını cep telefonuna kurduktan sonra programın bazı özelliklerini aktif etmek için belli sms kodları varıdır. Bu sms kodlarını Spyera detaylı olarak online panelinizden ulaşabilirsiniz. Bu sms kodları telefona hiç uyarı vermeden ulaşır ve Spyera casus yazılımına bazı komutlarda bulunur.

Peki bu sms kodları programa ne komutları verir ? Mesela telefonun uzaktaki başka bir telefon tarafından istenildiği takdirde istediği zaman dinlenilmesi komutunu verebilir veya telefon ortamının seslerini yine dier bir telefon tarafından istenilen zamanlar dinlenilmesi komutunu verebilirsiniz. Bunlar en dikkat çeken komutlardır.


Önemli: Spyera için lazım olan sms kodlarını Spyera programını satın aldıkran email adresinize gelen Spyera kullanıcı adı ve şifrenizle Spyera online panelinize giriş yaptıktan sonra bulabilirsiniz. Bu kodların nasıl kullanıldığına dair sorun yaşarsanız ve kodları bulamazsanız, hangi kod ne için bulamadıysanız yada karar veremediyseniz, Spyera programını alırken email adresinize gelen sipariş numaranız ile birlikte sitenin İLETİŞİM bölümünden email atıp sorununuzu iletirseniz size en kısa zamanda dönüş yapılıp cevap verilecektir.


0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More