7 Mart 2015 Cumartesi

Mspy iPHONE Kurulumu


Mspy cep telefonu dinleme yazılımının jailbreak olarak yapılmış bir iphone telefonuna ne şekilde yüklendiğini aşağıda bulunan resimlerle anlatılmış maddelerde bulabilirsiniz. Bu yaptığımız maddelerin  daha basit ve daha kolay olanını ise mspy programını satın aldıktan sonra girebileceğiniz MSPY Online Paneliniz de bulabilirsiniz. Biz buna rağmen siz kullanıcıların nasıl bir yükleme ile muhatap olacağınızla alakalı programı satın almadan önce bilgilendirmek istedik.

Aşağıda bulunan resimli anlatım maddelerinde yükleme işleminin birçok adımı varmış gibi gözükmesine aldanmayın, sadece anlatımı daha fazla detaylandırmak maksadıyla çok resim yükledik. Aslına bakılırsa kurulum işlemi sadece yaklaşık 2dk alıyor, daha önce hiç kurulum yapmayan birisi bile Mspy Online Paneline kişisel kullanıcı ve şifresiyle giriş yaptıktan sonra panelinde bulunan yönlendirmelerle mspy programını 2 dakikada en fazla 5 dakika içinde hedef telefonunuza kurabilirsiniz.


Resimlerde çizilen kırmızı okla işaret edilen kırmızı yuvarlak içine alınan bölümlere basılarak yapılan işlemler takip edilir.



















Ve bu işlemlerin sonunda biter böylece MSPY programı bu İphone da işlemeye başlar, bu bölümden sonra bilgiler sizin online panelinize aktarılmaya başlanır. Sizde bu sayede online panelinizden bütün bilgileri görüp kayıtlı yapılan görüşmeleri ve ortam seslerinin dinleyip daha değişik  daha çok bulunan özellikleri kullanabilirsiniz.

Yukarıda anlatılan kurulumu tamamladıktan sonra aşağıda belirtilen işlemi de uygulamakta yarar var çünkü aşağıda uygulanan işlem mspy programının kurulum işleminden sonra telefonunuzda bulunan sisteminde bıraktığı küçük çerezleri de silmek maksadıyladır, bununla birlikte bu cihazda mspy yüklendiği anlaşılmaz olur.





0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More