8 Mart 2015 Pazar

İMOBİSPY KURULUMU


İmobispy telefon dinleme programının hedef telefona kurulumu oldukça kolaydır bunu kısaca sizlere anlatmaya çalışalım. Kolayca gerçekleştireceğiniz 3 aşama vardır.

1.Bilgisayarınızdan yapılacak işlem 1:

İmobispy kurulum yazılımı online resmi sitesinden satın alınır.  ŞİMDİ SATIN AL

2.Bilgisayarınızdan yapılacak işlem 2:

Yazılımı satın aldığınızda hem 5 dakika süre içinde e-mailinize imobispydan aşağıda gösterilen e-mail gelir. Bilgisayarınızdan bu e-mail adresinizde olan Click Here yazan kısıma tıklayıp hedef telefonunuzu IMEI numarası ile kayıt yapmalısınız.(İMEI numarası telefona *#06# yazdığınızda gelen numaradır.)


Yukarıdaki resimde e-mailde belirtilen Click Here yazan linke tıklayarak karşınıza çıkacak olan sayfadan, yükleme yapacağınız hedef telefonu imei numarasıyla kaydettirin. Telefonun işletim sistemini seçerek, İMEİ numarasını girerek Register yazan yere tıklayınız. Böylece kayıt işlemini tamamlamış olursunuz. ( Bu işlem bilgisayardan yapılır) 

IMEI KAYIT SAYFASI;


3. Yükleme yapacağınız telefondan yapılacak işlem: Telefonu bilgisayarınızdan yukarıda anlatıldığı gibi kayıt yaptıktan sonra ardından imobisy dan size bir tane daha e-mail yollanacaktır. Bu kez e-mailinize bilgisayardan değil hedef telefon üzerinden giriş yapın ve bu yeni gönderilen e-mailde bulunan Calc_Pro.apk adlı dosyayı açın ve telefonunuza indirin. İndirme işlemi hızlı ve kolay bir biçimde gerçekleşecektir yapılan işlem çok basittir.

Yüklemenin ardından artık imobisy hesabınıza bilgisayardan girerek telefondan yollanan bilgilere ulaşabilirsiniz.

Hedef telefondan e-mailinize girerek ikinci defa gelen e-mail adresindeki Calc_Pro.apk dosyasını açtığınızda yükleme işlemi aşağıda anlatıldığı şekilde olacaktır.

Resimli Olarak Anlatım


E-mailinizde bulunan Calc_Pro.apk dosyasını açınca yükleme işlemi başlayacaktır.



Sorulduğunda yukarıda  bulunan seçenek şeçilir.


Sonraki adım olarak İnstall seçeneği seçilir.


Yükleme işlemi devam eder.



Done seçeneği seçilir ve kurulum tamamlanmış olur. Sonunda bu aşamanın ardından imobispy hesabınıza bilgisayardan giriş yapıp telefondan gelen verileri göz atabilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More